Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-11-19

Årets Gasellföretag – för tredje året!

Uppstarten av ett företag bygger ofta på en tydlig idé och målsättning. Baserat på den riktning man väljer att följa under uppstartsfasen stakar man ut framtiden. Men hur säkrar man att mål och strategier fortsätter att vara tydliga och vägledande även på sikt när verksamheten växer? Hur styr man upp företaget på ett sätt som är fördelaktigt för en ökad försäljning och lönsamhet? Alla dessa frågor har vi ställt oss och hittat svar på, ett sätt som fått Skyddsrumsspecialisten, att sedan starten, expandera i hög takt i riktning mot fortsatt tillväxt. 

Därför är vi oerhört stolta att få det erkännande som utnämningen till Gasellföretag 2021 innebär. Utmärkelsen ges av Dagens Industri och innebär att Skyddsrumsspecialisten räknas som ett av 2021 års snabbast växande företag i Sverige. Extra stolta är vi förstås över att bli utnämnda för tredje året!