Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Arkitekt för skyddsrum

Skyddsrum arkitekt - Skyddsrumsspecialisten

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett för att du som arkitekt ska slippa göra grovjobbet. Vi ger dig helhetslösningar för skyddsrum och erbjuder digitala lösningar som underlättar ditt arbete avsevärt. Skyddsrumsspecialisten hjälper dig som arkitekt från början till slut med alla slags skyddsrumsprojekt.

Nyckelfärdiga modulskyddsrum

Med våra nyckelfärdiga skyddsrum sparar du både tid och energi. Vi tillhandahåller digitala funktioner för att du enkelt ska kunna använda dig av drag-and-drop . Systemet hjälper dig som arkitekt att planera in nyckelfärdiga skyddsrum i din ritning med funktioner som uppfyller MSBs krav.

Kostnadsfria BIM-filer för skyddsrum

Med våra kostnadsfria lösningar för BIM-filer kan du enkelt designa skyddsrum. Vi erbjuder en rad olika modeller för BIM-filer samt tillhandahåller en guide för att du enkelt ska kunna navigera i programmet. Med hjälp av denna lösning kan du enkelt skapa virtuella och exakta digitala modeller av en byggnad.

Läs mer om nyckelfärdiga modulskyddsrum och BIM-filer här.

Kontakta oss