Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Arkitekt för skyddsrum

Skyddsrum arkitekt - Skyddsrumsspecialisten

Arkitekter ska hitta byggnadslösningar som både anpassas efter kundens önskemål men också utefter ekonomiska, estetiska och hållbara aspekter. Man arbetar med planerandet av byggnadsprojekt vilket är allt arbete innan det börjar byggas, och kan vara nyproduktion, ombyggnader eller tillbyggnationer.

Som arkitekt har du kanske haft att göra med arbeten i skyddsrum. Då har du säkert upplevt svårigheter med att tolka de regler och typlösningar som följer med detta. Det är inte ovanligt att du hamnat i situationer där det har varit komplicerat att förstå och anpassa kraven som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, MSB ställer på arbeten i skyddsrum. Regelverket gällande skyddsrum kan vara snårigt och de speciella typ och komponentlösningarna skiljer sig ofta markant mot den övriga byggbranschen.

Du har säkert hamnat i situationer där det är komplicerat att förstå och anpassa det krav som kommer ifrån MSB avseende skyddsrum.

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett, vi har valt att försöka möta ditt behov som arkitekt med ett urval av tjänster som vi tror matchar ditt behov. Skyddsrumsspecialisten kan även hjälpa till med design av skyddsrum vi har även en produkt som vi kallar nyckelfärdiga modulskyddsrum där du kan använda dig av drag-and-drop funktion. Det nyckelfärdiga skyddsrummet uppfyller MSBs krav på skyddsrummets funktion. Vi har även förberett skyddsrummet med genomföringar för möjliggöra användandet av skyddsrummet i fredstid. Detta gör att du på ett enkelt sätt kan få in funktionen i ritningarna.