Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Bygginspektör

Skyddsrum bygginspektör - Skyddsrumsspecialisten

Arbetet som bygginspektör innebär i första hand att handlägga bygglov och anmälan enligt PBL, plan- och bygglagen och Boverkets byggregler. I din roll förväntas du ge service i form av råd och anvisningar inom ditt kunskapsområde förutom mer praktiska faktorer som startbesked och slutbesked för projektet.  

I din roll som bygginspektör kommer du i ditt arbete i kontakt med skyddsrum. Regelverket gällande skyddsrum kan vara snårigt och de speciella typ- och komponentlösningarna skiljer sig markant mot den övriga byggbranschen vad gäller dokumentation från skyddsrumsleverantören, kommunens byggnadstillsynsverk och bygglov.

 Du har säkert också hamnat i situationer där det har varit både komplicerat att förstå och att anpassa de krav som MSB har gällande skyddsrum.

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett. Vi tillgodoser de behov du har som bygginspektör med ett urval av tjänster.