Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-10-06

Din trygghet är ovärderlig

Smittsamma sjukdomar, IT-haverier, dramatiska klimatförändringar och terrorangrepp. Det moderna samhället för med sig hot och risker som kan slå mot ett helt land och dess befolkning. Det gäller att ha en bra krisberedskap och att vara beredd på att hantera hoten om de blir verklighet. Ett skyddsrum som uppfyller alla krav är en förutsättning.

Nya, och ibland mycket snåriga, lagar och eventuella förändringar i fastigheten, som till exempel ett stambyte, kan innebära nya krav på skyddsrummet. Det är svårt att alltid koll på vad som gäller. Skyddsrumsspecialisten kan erbjuda dig ett heltäckande service- och underhållsavtal som bland annat garanterar dig att ditt skyddsrum kan återställas inom de lagstadgade 48 timmarna.  Våra regelbundna kontroller håller dig ständigt uppdaterad om skyddsrummets status, vilket ger dig möjlighet att i god tid åtgärda eventuella fel och brister. Vårt service- och underhållsavtal gör det också möjligt att med god framförhållning budgetera för eventuella åtgärder. Vi ser helt enkelt till att ditt skyddsrum uppfyller alla krav och tar ansvar för helheten. 

Låter det som vårt serviceavtal skulle kunna vara en bra lösning för dig? Tveka inte att höra av dig till oss redan idag!

Vi vill också passa på att påminna om våra återkommande skyddsrumsträffar som nu sätter igång igen. Den 8 oktober äger träffen rum i Stockholm och den 15 oktober i Halmstad. Hör av dig till Patric Forsberg på 070 091 80 91 om du vill medverka.