Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-10-28

Du ansvarar för skyddsrummet!

Smittsamma sjukdomar, IT-haverier, dramatiska klimatförändringar och terrorangrepp. Det moderna samhället för med sig hot och risker som kan slå mot ett helt land och dess befolkning. Det gäller att ha en bra krisberedskap och att vara beredd på att hantera hoten om de blir verklighet. 

Vid en oväntad kris kan ett skyddsrum bli räddningen. Som fastighetsägare är du enligt lag ansvarig för att skyddsrummet hålls i funktionsdugligt skick. Är du osäker på om det finns brister är det hög tid att kontrollera och åtgärda dem nu.

Skyddsrumsspecialisten erbjuder ett service- och underhållsavtal som bland annat garanterar dig att ditt skyddsrum kan återställas inom de lagstadgade 48 timmarna vid en krissituation. ​


Ett väl fungerande skyddsrum är beroende av att samtliga komponenter fungerar tillsammans. Kommande lagar och eventuella förändringar i fastigheten, som till exempel ett stambyte, kan innebära nya krav på skyddsrummet. Våra regelbundna kontroller håller dig ständigt uppdaterad om skyddsrummets status, vilket ger dig möjlighet att i god tid åtgärda eventuella fel och brister och att med god framförhållning kunna budgetera för eventuella åtgärder. Vi ser till att allt fungerar och tar ansvar för helheten. Låter det som vårt serviceavtal skulle kunna vara en bra lösning för dig? 

Mer utförlig information hittar du här!