Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-06-15

Ett effektivt skyddsrumsfilter med många användningsområden

Skyddsrumsfiltret är effektivt i alla lokaler där man vill rengöra luften från stridsgaser, radioaktivitet och andra giftiga gaser. Det kan röra sig om sjukhus, industrier, laboratorium och till och med kärnkraftverk då det kan filtrera radioaktivitet.  Filtret kan användas för att hålla luften ren från smitta i tältsjukhus eller då man bygger om industrilokaler till temporära sjukhus. Dessutom har filtret uppvisat goda egenskaper när det motsatta förhållandet råder, att hålla smittan instängd.

Vår leverantör, Skyddsrumsgrossisten, är godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) som leverantör för skyddsrummets alla komponenter. Skyddsrumsgrossisten tillverkar dessa filter i en egen designad montage och testlina. Efter tillverkningen testas varje filter i tre steg innan det blir godkänt för användning. Våra filter är testade och godkända av FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut) samt godkända av MSB. Mer info hittar du på  www.skyddsrumsspecialisten.se/skyddsrumsfilter där du också kan beställa skyddsrumsfiltret direkt.