Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2022-03-02

Helhetsleverantör inom befolkningsskydd

Fler och fler byggföretag och fastighetsägare har upptäckt fördelarna med en enda kontakt när det gäller befolkningsskydd. Tillsammans med vårt systerföretag Skyddsrumsgrossisten utgör vi en ”one stop-shop” med allt du behöver inom området. Som till exempel vårt effektiva luftfilter för skyddsrum. I filtret finns aktivt kol och en särskild sorts förfilter som förhindrar stridsgaser eller partiklar större än 0.1 miljondels meter att ta sig in i skyddsrummet. De tillverkas i högkvalitativt, trycksvarvat stål och finns i två storlekar som passar alla, på marknaden förekommande typer av fläktar och stativ. Filtret fungerar utmärkt även i sjukhus, industrier, laboratorium och till och med kärnkraftverk då det t o m kan filtrera radioaktivitet. 

Hos Skyddsrumsgrossisten sker tillverkningen i en egendesignad montage-och testlina. Varje filter testas i tre steg innan det blir godkänt för användning. Alla filter är testade och godkända av FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut) samt godkända av MSB.

För mer info, kontakta Erik Olsson, 070-795 66 72 eller på e-post erik.olsson@skyddsrumsspecialisten.se