Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Kontrollansvarig

Skyddsrum kontroll - Skyddsrumsspecialisten

Den kontrollansvarige ska medverka till att projektet uppfyller kraven i bygglagstiftningen. Den kontrollansvarige ska bland annat hjälpa dig att ta fram ett förslag till kontrollplan. Den kontrollansvarige ska också se till att kontrollplanen följs, vara med vid det tekniska samrådet, besiktningar och andra kontroller samt skriva ett utlåtande som ska vara underlag för byggnadsnämndens slutbesked.

I din roll som kontrollansvarig så har du säkert kommit i kontakt med skyddsrum i ditt arbete, du har säkert upplevt svårigheten med att försöka tolka de regler och typlösningar som har med skyddsrum att göra. Du har säkert hamnat i situationer där det är komplicerat att förstå och anpassa det krav som kommer ifrån MSB avseende skyddsrum.

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett, vi har valt att försöka möta ditt behov som kontrollansvarig med ett urval av tjänster som vi tror matchar ert behov.