Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2022-02-04

Korrekt utfört betongarbete.

Vi har just gjutit en reservutgång i Nacka och under vintern har vi utfört ett flertal större gjutningar runt om i Sverige. Under våren 2022 kommer vi att genomföra ytterligare gjutningar av skyddsrumsdörrar, reservutgångar och andra genomföringar.

Med vår långa erfarenhet av närmare 50 år i branschen besitter Skyddsrumsspecialisten den högsta kompetensen inom betongarbeten för skyddsrum. Det ställs höga krav på skyddsrummet som säkerställer att det motstår de extrema påfrestningar som det kan utsättas för vid krig eller en annan katastrofsituation. Betong och armering utgör själva grunden och har viktiga funktioner i skyddsrummet. Att dessa arbeten utförs med högsta noggrannhet och kunskap är därför av största betydelse och avgörande för skyddsrummets funktion. Felaktigt utförda arbeten av den som saknar behörighet kan bli dyra att återställa men också medföra stora risker och i värsta fall kosta liv.

Vår personal utbildas fortlöpande och är alltid uppdaterade både vad gäller arbetsmetoder och material, vilket är en extra trygghet för dig som beställare. Vi kan därför garantera att jobbet görs på ett korrekt sätt och med korrekta metoder. Skyddsrumsspecialisten är certifierade upp till kompetensklass I-U för platsgjutning av betong. Exempel på betongarbeten som vi är specialiserade för är trycksatta gjutningar, öppenform-gjutningar, förstärkning av väggar och pelare samt nyproduktion av skyddsrum.

Gå in på www.skyddsrumsspecialisten.se/betong för mer information eller kontakta Patric Forsberg på 070-091 80 91 alternativt patric@skyddsrumsspecialisten.se så hjälper han dig redan idag.