Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Lokalanpassning av skyddsrum

Lokalanpassning tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Skyddsrummets funktion är att skydda civilbefolkningen i händelse av krig. Du skall kunna vistas säkert i ett skyddsrum i upp till två dygn. I fredstider kan skyddsrummen användas till annat.

Vi erbjuder alla typer av skyddsrumsspecifika lokalanpassningar, från enklare renoveringsprojekt till omfattande ombyggnationer. Vi ser till att skyddsrummet har en optimal funktion både i fredstid och i krigstid.

Vi kan till exempel bygga skyddsrummet till en tvättstuga, anpassad med genomföringar och avlopp som snabbt kan ställas i ordning till ett fullt fungerande skyddsrum inom den lagstadgade tiden på 48 timmar vid höjd beredskap. För att kunna säkerställa detta utförs alla arbeten av kvalificerad personal med stor erfarenhet och god produktkännedom. Samtliga utförda arbeten innehåller fullständig dokumentation.

Kontakta oss