Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-07-16

Nu tar vi klivet upp till divison 2

Vi har pratat med Andreas på Ludvika HF om hur våren har varit och hur coronapandemin har påverkat klubbens verksamhet. ”På grund av den rådande pandemin fick säsongen avslutas tidigare än normalt i år. Detta har gett oss en möjlighet att starta träningen lite tidigare, vilket är positivt då vi får längre tid på oss att förbättra fysiken.

På så sätt har det här ofrivilliga uppehållet ändå fört något bra med sig. Vi har i lugn och ro kunnat träna förebyggande med exempelvis leder och ligament. Det är viktigt för att klara att hålla ihop hela säsongen. Vi kommer snart att börja med kroppsövningar igen då är det extra noga att alla rekommendationer och föreskrifter följs. Känner man sig det minsta dålig får man hålla sig hemma!

Vårt mål inför kommande säsong är att ta klivet upp till divison 2. Jag tror att vi kommer att lyckas. Vi har ett bra lag med många yngre killar som spelat i klubben sedan de var 6-7 år och som nu som är mogna för A-laget. Tillsammans med de mer erfarna spelarna ger det oss stabil bas och bra förutsättningar att ta oss upp.”