Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-06-11

Nytt skyddsrum!

Ett nytt skyddsrum i norra Stockholm – byggt av Skyddsrumsspecialisten!


De skyddsrum som finns idag räcker inte till om Sverige skulle mötas av ett väpnat angrepp. Det har Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) konstaterat sedan en tid tillbaka. MSB har under den senaste tiden uppmanat staten att återuppta byggnationen av nya skyddsrum. Detta med tanke på att det inte har byggts några nya skyddsrum under de senaste femton åren!
Skyddsrumsspecialisten har byggt och färdigställt ett nytt skyddsrum norr om Stockholm. Ett skyddsrum som vi har byggt från grunden och som motsvarar alla de högt ställda krav vi ska ha på ett skyddsrum byggt 2021. Vi hoppas att vi med detta har avfyrat startskottet för flera nya skyddsrumsprojekt och att vår trygghet och säkerhet nu börjar prioriteras på allvar. Vill du veta mer om hur vi kan bygga ett nytt skyddsrum på 4 veckor? Läs mer här. Vill du se när delar av skyddsrummet byggs? Titta på filmen här och följ oss gärna på YouTube.