Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Historia

Skyddsrumsspecialisten, då, nu och i framtiden

Sedan 1973, i närmare 50 år, har Skyddsrumspecialisten byggt, renoverat och underhållit skyddsrum. Vår utveckling har gått från klarhet till klarhet och är nu rikstäckande såväl som marknadsledande i skyddsrumsbranschen.

Grunden till vår historia började egentligen långt innan vi startade vår verksamhet, nämligen med bildandet av Luftskyddsinspektionen, 1937. Luftskyddsinspektionen fick uppdraget att leda, samordna och övervaka landets luftskydd, som en del av civilförsvaret och därigenom inleddes byggandet av skyddsrummen på allvar.

Vi vill här visualisera vår bakgrund, våra framtidsvisioner och vår övergripande ambition om att alla skyddsrum som vi bygger eller underhåller ska vara fullt fungerande. Om det värsta skulle hända ska du alltid kunna lita på att ditt närmaste skyddsrum fungerar.