Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Skyddsrumsspecialisten i framtiden

Vi blickar framåt

Skyddsrumsspecialisten står 2021 inför de största, viktigaste och mest spännande utmaningarna vi sett sedan starten 1973.

En blick in i framtiden ger oss ett helt nytt och innovativt koncept för att effektivt bygga upp färdiga skyddsrum från grunden. Ett koncept som med stor sannolikhet kommer att gå på export till övriga Europa och kanske längre än så.

Skyddsrumsspecialistens kvalitetstänk, kunskap och och erfarenhet av branschen har mött stor efterfrågan internationellt.

Ett annat ben som vi kommer att stå på är utbildning. Här kommer vi att fortsätta utveckla arbetet med utbildning och information till fastighetsägare, byggbolag, bostadsrättsföreningar och skolor. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom företaget.

I en värld som blir allt mer komplex, där ökad kunskap driver fram driver fram konstanta förändringar och förbättringar, är det mer nödvändigt än någonsin förr att arbeta medvetet och hållbart. Med rätt människor. Med rätt förutsättningar. Med rätt tänk. Det är här vi kommer in i bilden.