Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Samordning & projektering av skyddsrum

Projektering tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

När vi ska bygga ett nytt skyddsrum inleds arbetet med att specificera alla krav och önskemål om den blivande byggnaden, samt att kartlägga alla förutsättningar och villkor som kan påverka den fortsatta projekteringen. I projekteringen fastställs sedan byggnadens konstruktion, utförande och dess installationer. Detta leder till att kompletta bygghandlingar inklusive ritningar och rumsbeskrivningar kan tas fram.

Vi erbjuder alla typer av projektering och samordning för arbeten med skyddsrum i fastigheter. Från mindre projekt till stora entreprenader. Alla våra tjänster för skyddsrum innehåller fullständig dokumentation och spårbarhet.

Projektering för skyddsrum

Vid nyproduktion/ROT i fastigheter med skyddsrum så kan det ofta vara svårt att förstå de komplicerade regler som tillämpas av MSB. Här kan vi, med vår expertis inom området, se till att allt blir rätt. Vi håller kontinuerlig kontakt med beställare, UE och myndigheter för att säkerställa att skyddsrummet uppfyller de höga krav som myndigheten ställer.

Samordning

Vi samordnar även olika yrkesgrupper som ska utföra arbeten i och omkring skyddsrum. De yrkesgrupper som ingår är exempelvis rörmokare och elektriker. Samordningen görs för att säkerställa att skyddsrummet uppfyller ställda myndighetskrav.

    Kontakta mig på