Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Projektledning av skyddsrum

Projektering tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Vi inleder arbetet med att alla krav och önskemål om den blivande byggnaden preciseras, samt att alla förutsättningar och villkor som kan påverka den fortsatta projekteringen kartläggs. I projekteringen fastställs sedan byggnadens konstruktion, utförande och dess installationer vilket leder till att kompletta bygghandlingar inklusive ritningar och rumsbeskrivningar kan tas fram.

Vi erbjuder alla typer av projektering och samordning i samband med skyddsrumsarbeten i fastigheter med skyddsrum. Från mindre projekt till stora entreprenader. Alla våra tjänster innehåller fullständig dokumentation och spårbarhet.

Projektering

Vid nyproduktion/ROT i fastigheter med skyddsrum så kan det ofta svårt att förstå komplicerade regler som MSB tillämpar. Här kan vi, med vår expertis inom detta område, hjälpa dig så att det blir rätt. Vi håller kontakten med beställare, UE och myndigheter för att säkerställa att skyddsrummet uppfyller de högt ställda kraven som myndigheten ställer.

Samordning

Vi samordnar även olika yrkesgrupper, som till exempel rörmokare eller elektriker, som skall utför arbeten i och omkring skyddsrum för att säkerställa att skyddsrummet uppfyller ställda myndighetskrav.

    Kontakta mig på