Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Rörmokare

Skyddsrum rörmokare - Skyddsrumsspecialisten

Ett skyddsrum är en gastät konstruktion. Hål i skyddsrummets väggar, tak eller golv kräver sakkunnigs beslut om hur det skall göras. Att återställa felaktigt upptagna hål kan bli dyrt. Genomföringar, rör och kopplingar ska vara certifierade för ändamålet och monteringen av rörupphängningar, rörinfästningar avlopp etc måste vara korrekt utförd och i rätt material.

Att byta stammar i ett hus med skyddsrum ställer speciella krav. Stammarna måste vara stabila och väl  förankrade så att de inte ger vika i en krissituation. Här är det rostfritt syrafast stål i rör, plåtar och bultar som gäller.

Regelverket gällande skyddsrum kan vara snårigt och de speciella typ- och komponentlösningarna skiljer sig markant mot den övriga byggbranschen. Du har säkert hamnat i situationer där det är både komplicerat att förstå och att anpassa de krav som MSB har gällande skyddsrum.

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett. Vi tillgodoser de behov du har som rörmokare med ett urval av tjänster.

Kontakta oss