Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Rörmokare & VVS-tjänster till skyddsrum

VVS-tjänster skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Vi erbjuder alla typer av skyddsrumsspecifika VVS-tjänster, från enklare ventilbyten till kompletta stambyten. Alla VVS-tjänster innehåller fullständig dokumentation.

Upphängningar

Vi installerar infästningar för samtliga rör i tak och på väggar enligt myndighetens krav för skyddsrum. Vi använder uteslutande godkänt och certifierat infästningsmaterial.

Håltagning

Vi utför håltagning för alla typer av godkända genomföringar i vägg, tak och golv med hänsyn till myndighetens krav som exempelvis avstånd till ingjutningsgods, takvinkel etc.

Genomföringar

Alla våra genomföringar är certifierade och godkända. De monteras enligt myndighetens krav för skyddsrum.

Avlopp

Våra installationer av avlopp sker enbart med certifierat material. Avlopp i skyddsrum är en enhet som vid varje specifikt tillfälle måste godkännas av en kvalificerad sakkunnig. Även infästningsmaterial ingår i denna enhet.

Golvbrunn

Vid installation av certifierad skyddsrumsbrunn krävs utlåtande från kvalificerad sakkunnig i flera steg. Vi tar ansvar för hela installationen, från demontering av den befintliga golvbrunnen till armering och gjutning. Vi samordnar med kvalificerad sakkunnig och sköter den viktiga dokumentationen.

    Kontakta mig på