Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Säkerhetschef för skyddsrum

Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Som säkerhetschef för skyddsrum vet vi att du har ett stort ansvar. Vi vill därför göra ditt jobb med skyddsrum så enkelt och smidigt som möjligt. Oavsett om det gäller inventering av kommunens skyddsbestånd eller bygglovsansökan för en fastighet med befintligt skyddsrum, så hjälper vi dig.

Ibland kan det vara problematiskt att förstå och anpassa kraven som Myndigheten för Skydd och Beredskap, MSB ställer på arbeten i skyddsrum. Dessutom kan regelverket anses vara relativt komplicerat när det gäller skyddsrum. Därför erbjuder vi en komplett tjänsteportfölj där vi har inkluderat de tjänster som vi vet matchar dina behov. 

Om du vet exakt vad du är ute efter kan du själv välja bland våra tjänster. Är du osäker eller undrar över något kan du kontakta oss här så kan vi hjälpa dig vidare i arbetet med säkerheten av skyddsrum.  

Kontakta oss