Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2022-05-18

Service-och underhållsavtal

Vill du vara säker på att ditt skyddsrum uppfyller alla lagstadgade krav? Vill du att ditt skyddsrum ska vara redo inom 48 timmar? Vill du att Sveriges största skyddsrumsspecialist tar ansvar för helheten och gör allt detta möjligt?

Om svaret är ja, är Skyddsrumsspecialistens service- och underhållsavtal lösningen för dig! Ett skyddsrum är ett system, och det är viktigt att alla delar fungerar tillsammans. Eventuella förändringar i fastigheten, som till exempel ett stambyte, kan innebära att skyddsrummets funktion påverkas.

Med ett service- och underhållsavtal får du värdefull tid att åtgärda eventuella fel och brister, och god framförhållning att budgetera eventuella åtgärder.

Tillsammans med dig ser vi helt enkelt till att ditt skyddsrum fungerar som det ska, när det verkligen gäller! Låter det som vårt serviceavtal skulle kunna vara en bra lösning för dig? Tveka inte att höra av dig till oss redan idag!