Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Service av skyddsrum

Service tjänster skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Vi erbjuder alla typer av service och underhåll av skyddsrum. Från punktavtal till kompletta service- och underhållsavtal. Här förklarar vi mer detaljerat vad de olika service- och underhållstjänsterna innehåller. Alla våra service- och underhållsarbeten innehåller fullständig dokumentation.

Smörjning och rostskydd

Alla ingjutningsgods, dörrar, luckor och tilluftskanaler måste vara fria från rost. Dessa rostskyddsmålas och smörjs efter behov.

Service och underhållsavtal

Med ett service- och underhållsavtal utför vi alla ovanstående punkter samt en inledande statusbesiktning.

Inventering

För att få en bra överblick kontrollerar vi att all skyddsrumsutrustning och alla skyddsrumskomponenter finns på plats i rätt antal och av rätt typ. Vi kontrollerar även att all icke fast utrustning är placerad där den ska vara.

Funktionstest

Vi funktionstestar alla rörliga detaljer som fläktar, dörrar, luckor, brunnar etc. Vi går också igenom samtliga enheter i skyddsrummet och ser till att de fungerar tillsammans.

    Kontakta mig på