Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-09-06

Serviceavtal-och underhållsavtal

Smittsamma sjukdomar, IT-haverier, dramatiska klimatförändringar och terrorangrepp. Det moderna samhället för med sig hot och risker som kan slå mot ett helt land och dess befolkning. Det gäller att ha en bra krisberedskap och att vara beredd på att hantera hoten om de blir verklighet. 
Finns det ett skyddsrum i din fastighet? Då är du som fastighetsägare ansvarig för att det är, eller att det vid en krissituation kan återställas i funktionsdugligt skick. 

Skyddsrumsspecialisten erbjuder ett heltäckande service- och underhållsavtal som bland annat garanterar dig att ditt skyddsrum kan återställas inom de lagstadgade 48 timmarna. ​Det kan snabbt uppstå en situation då vi är tvungna att söka oss till ett av våra 65.000 skyddsrum och då är det viktigt att dessa verkligen fungerar som de ska.​

Vi håller koll på ditt skyddsrum. Vi ser till att allt fungerar och tar ansvar för helheten. 

Låter det som vårt serviceavtal skulle kunna vara en bra lösning för dig? 

Mer utförlig information hittar du här