Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Material till skyddsrum

Material tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Det är viktigt att skyddsrummet fungerar som det är ämnat för vid en krissituation. Att varje detalj fungerar är av största vikt för helheten. Från livsviktiga faktorer som gastäta genomföringar, säkra dörrar, god ventilation, skyddsrumstoaletter, fungerande vatten och avlopp till att alla skyddsrumsskyltar finns på plats.

Vi erbjuder alla typer av material till skyddsrum, från enstaka produkter till ett komplett sortiment av skyddsrumsmaterial och komponenter. Förutom ett omfattande standardsortiment kan vi även ta fram skräddarsydda produkter som är helt anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Det krävs en hel del kunskap och erfarenhet att arbeta med skyddsrum. Vår personal har gedigen kunskap och lång erfarenhet av skyddsrum, vilket garanterar korrekta och säkra installationer. Allt material innehåller fullständig dokumentation och godkännandebevis från ansvarig myndighet.

Skyddsrumsspecialisten bygger och utvecklar egna komponenter till skyddsrum och bergrum. Förutom det egenutvecklade materialet är även Temet OY en av våra leverantörer – detta gör att vi är en totalleverantör av allt som kan efterfrågas för civila och militära skyddsrum.

Har du frågor om skyddsrumsmateriel? Kontakta oss direkt på karlstad@skyddsrumsspecialisten.se eller fyll i formuläret nedan.

    Kontakta mig på