Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Skyddsrumsmateriel

Material tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Det är viktigt att skyddsrummet fungerar som det skall när den dagen kommer och det ska fylla sitt syfte. Då har varje detalj stor betydelse. Från livsviktiga faktorer som gastäta genomföringar, säkra dörrar, god ventilation, skyddsrumstoaletter, fungerande vatten och avlopp till att alla skyltar finns på plats.

Vi erbjuder alla typer av skyddsrumsmateriel, från enstaka produkter till ett komplett sortiment av skyddsrumsmateriel och komponenter.

Förutom ett omfattande standardsortiment kan vi även ta fram skräddarsydda produkter helt anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Det krävs en hel del kunskap och erfarenhet att arbeta med skyddsrum. Vår personal har gedigen kunskap och lång erfarenhet av skyddsrum, vilket  garanterar korrekta och säkra installationer. Allt material innehåller fullständig dokumentation och godkännandebevis från ansvarig myndighet.

Skyddsrumsspecialisten Materiel & Utveckling i Karlstad och det finska företaget Temet levererar materielen till alla våra projekt. Detta gör Skyddsrumsspecialisten till Sveriges enda One-stop-shop för allt som rör skyddsrum.

Har du frågor om skyddsrumsmateriel? Kontakta oss direkt på karlstad@skyddsrumsspecialisten.se eller fyll i formuläret nedan.

    Kontakta mig på