Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-02-19

Skyddsrumsspecialisten tecknar nytt ramavtal i Skåne

I dagarna tecknade Skyddsrumsspecialisten ett ramavtal gällande skyddsrum med en av de största fastighetsförvaltarna i Skåneregionen. Vi kommer nu att ansvara för ett löpande underhåll av ett omfattande antal skyddsrum i vårt sydligaste landskap, med förebyggande service och garanti att kunna göra skyddsrummen funktionsdugliga på 48 timmar.

Med vårt ramavtal får du, bland många andra fördelar, ett samarbete med en duktigt erkänd entreprenör, ett fastställt timpris, en smidigare process där standardiseringen av återkommande tjänster sparar mycket tid och resurser. En central upphandling underlättar arbetet för alla enheter och ger även en bättre budgetkontroll. Är du fastighetsägare eller fastighetsförvaltare och vill veta mer? Kontakta Kennerth Stigeborn på 070-140 64 85 eller kennerth.stigeborn@skyddsrumsspecialisten.se
Ett ramavtal innebär trygghet.