Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-01-23

Skyddsrumstekniker sökes till Sörmlandsteamet!

Efterfrågan av Skyddsrumsspecialistens tjänster och produkter ökar starkt och vi behöver nu stärka upp teamet i Sörmland med ytterligare en tekniker.

I arbetsuppgifterna ingår reparation, underhåll och justeringar av skyddsrum. Även större skyddsrumsentreprenader förekommer. Arbetet inkluderar även administrativa insatser som exempelvis rapportering, dokumentering, kvalitetssäkring i skriftlig och digital form.

Du kommer till ett härligt team med stor erfarenhet och med goda kunskaper. Vi ser till att du kommer igång snabbt och är med dig genom hela internutbildningen, som inkluderar både praktik och teori.

Vi ser helst att du är svensk medborgare och befinner dig i början av din arbetskarriär.
Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, noggrann, praktiskt lagd och innehar en god problemlösningsförmåga samt datorvana. Du besitter goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet av byggnadsarbete är ett plus, dock inget krav. Du innehar innehar B-körkort

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, inledande provanställning om 6 månader
Placering: Järna
Arbetstid: Måndag-fredag 06.45-16.00

Välkommen att höra av dig /skicka en intresseanmälan om du tror att detta är något för dig!

Björn Ask – bjorn@skyddsrumsspecialisten.se, tel.nr 070-7898866
Robert Ask – robbanask@skyddsrumsspecialisten.se, tel.nr 070-7902361