Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2019-02-15

Snart är det dags för Skyddsrumsträffen!

Vad händer där, undrar du kanske? Jo, två gånger om året, vår och höst, anordnar vi möten där vi får tillfälle att träffa besiktningsmännen för skyddsrum och diskutera de specifika punkter som vi väljer att lyfta fram.

Varför gör vi detta? Jo för att få en gemensam samsyn på de problem som dyker upp både i besiktningsmännens-, som i utförarnas led. På skyddsrumsträffarna kan komplicerade problem lyftas utifrån utförarens perspektiv samt lika noggrant uppmärksammas ur besiktningsmannens erfarenhet och synpunkter.

Vad vill vi få ut av dessa möten? Jo, en gemensam samsyn på problemen och hur kan de lösas. Vad regelverket säger och hur ska vi förhålla oss till detta. Hur vi med gemensamma krafter kan göra samhällsnyttan så bra som möjligt, för i slutändan vill vi att ett skyddsrum alltid ska vara ett skyddsrum!