Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-03-19

Tillsammans kommer vi att klara av detta – ett steg och en dag i taget!

Skyddsrumsspecialisten anordnar med jämna mellanrum ett diskussionsforum för skyddsrumsbranschen. Tanken med detta forum är att ge branschfolk möjlighet att förstärka och bygga på sin kompetens genom att träffas, lyssna på intressanta föreläsare och diskutera aktuella frågor.
Det diskussionsforum som skulle ha ägt rum fredag 20 mars kommer tyvärr att flyttas fram. Vi tar vårt ansvar för att begränsa smittspridningen av corona-viruset och ber att få återkomma med ett nytt datum för nästa diskussionsforum.

Nu gäller det att att bromsa spridningen av det nya coronaviruset.
Folkhälsomyndigheten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Socialstyrelsen och Utrikesdepartementet uppmanar allmänheten att:
• Stanna hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även om du bara har lindriga symptom.
• Avstå från att göra icke nödvändiga besök på äldreboenden eller sjukhus. Avstå helt från sådana besök om du känner dig sjuk.
• Tvätta händerna med tvål och varmt vatten ofta och länge, i minst 20 sekunder.
• Avstå från icke nödvändiga resor. Gäller till samtliga länder.

Vi den här typen av händelser sprids det alltid en massa rykten som kan skapa stor oro. Försök tänka kritiskt. Kolla upp källan och jämför med andra.
Läs mer om detta här!