Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Vill du veta status på ditt skyddsrum?

Besiktning tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Våra tjänster

Vi erbjuder alla typer av skyddsrumsbesiktningar, från enklare tillsyn till fullständiga bergrumsbesiktningar med funktionskontroll.

Skyddsrum

Statusbesiktning

Statusbesiktning är en fullständig besiktning av skyddsrummets alla detaljer samt skyddsrummets stomme. All skyddsrumsutrustning inventeras och iordningställanderitningen kontrolleras så att den överensstämmer med skyddsrummet. En besiktning beställer du enklast med formuläret här intill, så åtekommer vi snarast möjligt. Denna tjänst ingår i vårt service- och underhållsavtal.

Se tjänster, service- och underhållsavtal

Tillsynsbesiktning

Tillsynsbesiktning är en enklare besiktning där främst skyddsrummets stomme kontrolleras okulärt. 13 punkter kontrolleras, dokumenteras i ett protokoll och skickas till beställaren. 

Överlåtelsebesiktning vid försäljning av fastighet

Denna besiktning sker vid försäljning av fastighet. Efter utförd besiktning överlämnas protokoll på status av skyddsrummen.

Bergrum

Statusbesiktning

Statusbesiktning är en fullständig besiktning av bergrummets alla detaljer samt berg och stomme. All skyddsutrustning inventeras och iordningställandepärmar kontrolleras så att de överensstämmer med bergrummet. Denna besiktning ingår i vårt service & underhållsavtal.

Se tjänster, service- och underhållsavtal

Funktionskontrollsbesiktning

Denna besiktning omfattar fullständig provtryckning och genomgång av bergrummets alla funktioner. Utrustning och reservkraft driftsätts och provkörs. Denna procedur kallas också för fullskaligt prov av bergrummet.

Betong 1 besiktning

Vid gjutningsarbeten i skyddsrum så krävs det att betongen granskas, detta avser både trycksatta och öppenformgjutningar som överskrider C30/37.

Iordningställande besiktning med provtryckning

Vid nyproduktion så skall skyddsrummet provtryckas och iordningställas enligt MSBs regelverk.

Vill du boka en besiktning av ditt skyddsrum eller bergrum?

På grund av det rådande världsläget så är det för tillfället ett mycket stort tryck på våra tjänster. Men vi gör vårt yttersta för att återkoppla till dig inom ett dygn. Just nu är det svårt att nå oss på telefon så vi ber dig att skicka ett mail med dina uppgifter. Det gör du enklast med formuläret på sidan, så återkommer vi snarast möjligt.