Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Underhåll av skyddsrum i fastighet

Som fastighetsägare är det du som har huvudansvaret för underhåll av skyddsrum i fastigheten. Du kanske har fått ett föreläggande om skyddsrum från MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som kräver en tillsyn av skyddsrummet och dess utrustning? Då hjälper vi dig!

Vi på Skyddsrumsspecialisten vet att det kan vara mycket och i vissa fall krångligt att hålla reda på vad MSB kräver när det gäller underhåll av skyddsrum. Det kan vara allt från relativt enkla saker som att sätta upp tydliga anvisningar om var skyddsrummet är beläget som att sätta upp skyddsrumsskyltar på byggnaden samt övergripande arbeten och underhåll av skyddsrummet samt uppgradering och komplettering av nödvändig utrustning.

Skyddsrumsspecialisten erbjuder helhetslösningar för dig som behöver hjälp med tillsyn och skötsel av skyddsrum. Tillhör du någon av dessa nämnda arbetsgrupper till vänster? Klicka på din titel för att läsa vidare om alla våra tjänster som smidigt löser skyddsrumsfrågan för dig som är fastighetsägare.

Kontakta oss