Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-09-23

Höstens diskussionsforum

Nu är det åter dags för Skyddsrumsbranschens diskussionsforum. En återkommande och mycket uppskattad träff i Skyddsrumsspecialistens regi. Denna gång träffas vi i Solna nu på fredag, den 25 september. Visserligen under lite speciella förutsättningar på grund av den rådande situationen i samhället som gör att vi blir färre denna gång.
Men det hindrar oss inte från att som vanligt presentera ett intressant och spännande program. Under dagen gästas vi av bland andra Pål Jonsson, ordförande i Försvarsutskottet som pratar om försvarsläget och försvarsberedningen i Sverige och av Christer Stålgren, SAAB Group som närmare går in på ämnet skydd över tiden.
Vi träffar branschkollegor och diskuterar allt från besiktning av uteluftskanaler till provtryckning av skyddsrum. Och framför allt – vi kommer att lära oss mycket av varandra.

Låter detta intressant? Vill du ha en inbjudan till nästa diskussionsforum?
Skicka ett mail till info@skyddsrumsspecialisten.se