Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2020-10-15

Kennerth – vår nye medarbetare!

Hej, jag heter Kennerth Stigeborn och arbetar sedan oktober 2020 som KAM-säljare på Skyddsrumsspecialisten. Från 2005 fram till idag har jag arbetat som KAM-säljare, konsultchef, HR-Chef och VD. Tillsammans med mina kollegor på Skyddsrumsspecialisten levererar jag varje dag mervärden genom våra möten med människor inom skyddsrum och säkerhet. Vi inspirerar varandra genom att dela med oss av våra kunskaper och kompetenser. Arbetet sker strukturerat och genomtänkt för att hushålla med miljö, resurser och energi.

Jag har fått en bra start på Skyddsrumsspecialisten. Redan under första veckan har jag hunnit med att vara ute i projekt med besiktningar. Jag har träffat tekniska specialister och sakkunniga som har berättat om betong, armering, provtryckningar och installationer i skyddsrum. Jag har även hunnit med att besöka vår leverantör i Karlstad som bland annat visade hur produktionslinan med filtertillverkning fungerar.Det är lika roligt och inspirerande varje dag att träffa kollegor och kunder. Med varumärket Skyddsrumsspecialisten på bröstet ser jag fram emot att träffa många fler skyddsrumsintressenter.

Mitt arbete bygger i grunden på ett djupgående teoretisk och praktiskt kunnande. Basen är problemlösning och att hitta vägar framåt. Att vara öppen samt lyhörd skapar den tillit som är grunden för den lojalitet och långsiktigt förtroende som Skyddsrumsspecialisten byggt upp genom åren. Målen vi sätter upp är inga slutstationer. De ska ständigt förfinas och förbättras.

På fritiden seglar jag gärna i skärgården, dyker, paddlar kanot eller är ute i naturen och plockar svamp. Jag fotograferar, spelar boule och sysslar med andra fartfyllda och sociala sporter.