Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Projektledare

Skyddsrum projektledare - Skyddsrumsspecialisten

Som projektledare ansvarar du för att ta projektet från idé till, som i detta sammanhang, färdigt skyddsrum. Ditt arbete och engagemang ligger till grund för att projektet ska bli lyckat, att beställaren ska bli nöjd.

Du kan arbeta både med nyproduktion och med ombyggnation. Du jobbar i ett projektteam tillsammans med säljare, projektekonom och förvaltning. Du samarbetar med många externa aktörer som arkitekter, myndigheter och byggentreprenörer. Du ser till att materialet som används är certifierat och kvalitetssäkrat.  Du är spindeln i nätet och är i stort sett med under alla skeden i byggprocessen. När du i din roll som projektledare haft att göra med arbeten i skyddsrum, har du säkert upplevt svårigheter med att tolka de regler och typlösningar som följer med detta.

Det är inte ovanligt att du hamnat i situationer där det har varit komplicerat att förstå och anpassa kraven som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, MSB ställer på arbeten i skyddsrum. Regelverket gällande skyddsrum kan vara snårigt och de speciella typ och komponentlösningarna skiljer sig ofta markant mot den övriga byggbranschen.

Skyddsrumsspecialistens tjänsteportfölj är komplett, vi erbjuder dig ett urval av tjänster som vi tror matchar ditt behov för att kvalitetssäkra arbetet samt för att generera en bättre projektekonomi.

Kontakta oss