Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår
Skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

ROT-projekt för skyddsrum

ROT tjänst skyddsrum - Skyddsrumsspecialisten

Vi erbjuder alla typer av åtgärder i skyddsrum vid renovering eller ombyggnad av fastigheter med skyddsrum. Från enklare åtgärder till stora gjutningar med betongklass 1-certifikat. Vi tar hand om allt som berör skyddsrummet så att byggherren kan inrikta sig på övriga åtgärder i fastigheten. När du anlitar oss ser vi till att alla åtgärder följer gällande myndighetskrav. Efter utfört arbete överlämnar vi alltid fullständig dokumentation.

Vid en delaveckling av skyddsrum kan vi utföra alla delar. Kontakt med myndigheten och den kvalificerade sakkunnige, utförande av själva arbetet samt levererans av certifierat skyddsrumsmateriel och komponenter.

  • Stambyte
    Vid ett stambyte i fastigheten där avloppet går igenom skyddsrummet finns det flera godkända typlösningar och det är viktigt att man väljer rätt lösning för det aktuella skyddsrummet. Vi utför samtliga tjänster som kan behövas vid ett stambyte genom ett skyddsrum som projektledning, samordning, utförande samt leverans av certifierade komponenter och material.
  • Radonventilation
    Vid installation av radonsanering genom ett skyddsrum är det av högsta vikt att allt blir rätt. Vi har en lösning på detta problem. Vi utför arbetet och levererar det certifierade materialet.
  • Projektering / Samordning
  • EL-tjänster

    Kontakta mig på