Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2022-03-23

Stort intresse för Skyddsrum.

I och med Rysslands invasion av Ukraina har intresset för skyddsrum och säkerhet ökat kraftigt. Frågan om skyddsrum har i högsta grad aktualiserats och många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har frågor kring såväl underhåll som vilket ansvar man har vid en höjd beredskapsnivå. Till Skyddsrumsspecialisten är det många som hör av sig varje dag. Mail och samtal strömmar in med förfrågningar om kontroll av skyddsrum. Som situationen ser ut nu föreligger det inte enligt Försvarsmakten något hot på kort sikt, men det är verkligen hög tid att kontrollera skicket på våra skyddsrum och hur förberedda vi är om läget skulle bli akut.Följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/skyddsrumsspecialisten) och här på Facebook för att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen. Du kan också gå in på www.skyddsrumsspecialisten.se för mer information. Har du några frågor? Hör av dig till patric@skyddsrumsspecialisten.se.Skyddsrumsspecialisten har under de senaste veckorna blivit mycket uppmärksammade i media. Här kan du läsa och lyssna mer om vårt arbete med befolkningsskydd:

https://www.byggnadsarbetaren.se/sa-byggs-skyddsrummen-under-jord/

https://sverigesradio.se/artikel/skyddsrumsexperten-det-har-ska-du-tanka-pa

https://www.nsk.se/2020/07/19/skyddsrum-ska-klara-en-bomb-fem-meter-bort/

https://www.linkedin.com/pulse/hur-m%25C3%25A5r-de-svenska-skyddsrummen-uochd/?trackingId=tH%2FfN%2FET9As%2B5riG0y5tFA%3D%3D