Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om hur vi hanterar cookies.

Jag förstår

2021-04-14

Sune Ström har lämnat oss.

Sune Ström, grundaren av företaget som så småningom kom att bli Skyddsrumsspecialisten, har i dagarna lämnat oss. Sune som ursprungligen kom från Karlstad började sin yrkesbana som vägprojektör. När sjuttiotalet kom blev det bistrare tider, i Sverige som i övriga världen, och vägbyggandet sattes på sparlåga. Sune började ta byggjobb innan han av en ren händelse kom i kontakt med skyddsrumsbranschen, en bransch som då var på väg in i en ny fas.

1973 startade han Sune Ström AB. Åren gick, tekniken utvecklades, myndigheter bytte namn, ansvariga byttes ut, men Sune Ström AB bestod.  De jobbade på, byggde nya skyddsrum under en period och gick sedan tillbaka till att renovera gamla. Sune blev med tiden välkänd och något av en auktoritet i branschen.

Sune lyckades behålla sitt ungdomliga och nyfikna sätt. Och glimten i ögat, den fanns där ända till slutet. Våra tankar är med hans familj och anhöriga.

Läs hela historien om Sune och Skyddsrumsspecialisten här.