Nu tillverkar vi privata nyckelfärdiga skyddsrum!

Vi på Skyddsrumsspecialisten är glada att meddela vår senaste framåtsträvande satsning på att projektera och skapa ett privat skyddsrum i samarbete med Global Construction. Det är med stolthet vi presenterar vår nyckelfärdiga skyddsrumslösning som nu är tillgänglig för försäljning genom vår återförsäljare, Överlevnadsbutiken.

Detta banbrytande skyddsrum kombinerar avancerad teknik med robust konstruktion för att erbjuda en nivå av trygghet och säkerhet som är oöverträffad på marknaden. Konstruerat med högkvalitativ 6 mm tjock plåt som är behandlad med korrosivitetsklass C3 och förstärkt med balkar och pelare runt om för ökad stabilitet, erbjuder detta skyddsrum pålitligt skydd i alla situationer.

En effektiv ventilation med fläkt och filtersystem säkerställer kontinuerlig luftcirkulation och ren luft, samt klarar av alla kända stridsgaser (CBRN).

Säkerheten är av högsta prioritet med en gastät dörr och en gastät, rostfri, skott-, stötvågs-, och inbrottssäker säkerhetslucka som förhindrar penetration av oönskade ämnen.. Skyddsrummet är också utrustat med en övertrycksventil för att bibehålla konstant tryck och förhindra infiltration av farliga ämnen.

Med en imponerande belastningskapacitet på 10 ton/m2, vilket är dubbelt så mycket som myndigheternas krav, erbjuder skyddsrummet en extra nivå av trygghet. Dess placering minst 1 meter under jord och stöttåliga trappa med 90 graders entré ger effektivt skydd mot gammastrålning, medan konstruktionen effektivt hanterar tryckvågor för att skydda mot explosionsliknande företeelser.

Vi är övertygade om att vårt nyckelfärdiga skyddsrum kommer att vara en viktig tillgång för alla som söker en hög nivå av säkerhet och trygghet i tider av oro och osäkerhet. För mer information och om köp, vänligen besök Överlevnadsbutiken HÄR.